Over ons

Elektricien Pieter Everaert uit Aalter voorziet u van de nodige elektriciteit in uw nieuwbouw- of renovatieproject. We plaatsen uw leidingen, stopcontacten, zekeringkasten, netwerk- en media-aansluitingen. Hierbij kan u kiezen voor de klassieke installatie, maar we hebben ook ervaring met centrale sturing, waarbij u uw volledige elektrische mogelijkheden kan besturen vanuit één punt.  Ook maken we de technische plannen klaar voor de verplichte technische keuring.

 

Elektriciteit afgekeurd?

In Belgïe bent u bij wet verplicht een conforme elektrische huisinstallatie te hebben. Bij de verkoop van een pand wordt de conformiteit nagekeken. Als uw installatie niet voldoet, moet u deze in orde laten stellen en laten herkeuren door een erkende inspectiedienst. Na een afkeuring heeft u in principe 18 maanden de tijd om uw installatie conform te maken. In dat geval bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw installatie weer conform en veilig te maken.

 

Zelfplaatsing?

Afhankelijk van je budget en je handige-harryniveau kan je opteren voor zelfplaatsing. Hierin kunnen we u ook begeleiden. We bekijken eerst samen de noden en tekenen een ééndraadsschema. Na een bezoek aan de werf kan je met dit plan aan de slag om zelf alle kabels en voorzieningen te plaatsen. Je krijgt ter plaatse nuttige tips and tricks, een uitgebreide uitleg en de nodige afmetingen. Wanneer alles ligt komen we, indien gewenst, samen met u controleren als alles juist ligt vooraleer de pleisterwerken starten.

Sluit u de zekeringkast liever niet zelf aan? Dan doen we dit voor u, na de aansluiting regelen we een keuring en kan u genieten van een conforme, veilige en moderne installatie.

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.